Samenwerkingen & contact

Ik vind het leuk om boeken te ontvangen van uitgeverijen of schrijvers in ruil voor een recensie op mijn blog en aandacht op mijn Bookstagram. Ik sta ook open voor een uitbreiding op een samenwerking.

Recenseren

Wil je me een recensie-exemplaar opsturen? Stuur me dan eerst een mailtje. Ik streef ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welke termijn ik de recensie af kan hebben. Na ontvangst van het recensie exemplaar probeer ik altijd om het boek binnen drie weken te lezen en te recenseren.

Ik schrijf eerlijke recensies. Wanneer ik een recensie exemplaar ontvang zal dit mijn mening dus niet beïnvloeden. Mocht een boek tegenvallen, dan zal ik hier op een vriendelijke manier over schrijven.

Beoordeling boeken

Ik beoordeel de boeken aan de hand van een aantal sterren. Hieronder zie je de betekenis van het aantal sterren:
★★★★★ Een fantastisch boek om te lezen. Dit boek behoort tot mijn favorieten!
★★★★✩  Een heel fijn boek om te lezen.
★★★✩✩Een fijn boek om te lezen, maar hier en daar waren er wel een paar minpuntjes.
★★✩✩✩Het boek was niet echt mijn ding, maar ik kan begrijpen dat andere mensen dit wel een leuk boek vinden om te lezen.
★✩✩✩✩Persoonlijk vond ik dit boek niet leuk en het is me daarom ook niet gelukt om het boek uit te lezen.

Genres

Ik lees graag boeken in de volgende genres:
– (Feelgood)romans & chicklits
-Thrillers
-Non-fictie: pyschologie, management, zelfhulpboeken & biografieën

Samenwerken of vragen?

Wil je graag een boek door mij laten recenseren of wil je een samenwerking met mij aangaan? Of wil je een vraag stellen? Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@hetboekenatelier.nl