Recensie: Het familiehotel van Sapphire Bay

Boek: Het familiehotel van Sapphire Bay
Auteur: 
Holly Martin
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Verschijningsdatum: mei 2021
Genre: feelgood  
Aantal sterren: ★★★ 3,5

De boeken van Holly Martin voelen aan als een warme deken en zijn helemaal wegdroom proof. Niet voor niks heb ik enorm genoten van de Happiness serie. Toen mij ter oren kwam dat de schrijfster met een nieuwe serie kwam, werd het aftellen afgeblazen. Lucky me mocht het manuscript al lezen en ik kan je alvast verklappen, de Jewel Island serie is ook weer zo leuk! Ik vertel je er meer over in deze blog.

Samenvatting

Holly Martin neemt je mee naar Jewel Island in haar nieuwe feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’, het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Over Het familiehotel van Sapphire Bay

Dit verhaal was weer zooo genieten! Holly Martin heeft wederom een prachtig verhaal neergezet waarbij je voor even het gevoel hebt op Jewel Island te zijn geweest. Je voelt je geen lezer, maar onderdeel van het verhaal. En wat ben ik blij dat dit een serie is! Ik kan niet wachten om te lezen hoe Clover en Sky hun verblijf op het eiland gaan ervaren en hoe het hotel zich verder gaat ontwikkelen.

De schrijfstijl van Holly Martin

Holly Martin weet je in Het familiehotel van Sapphire Bay helemaal mee te nemen in het verhaal. Ze weet net als bij de Happiness serie een gemoedelijke en liefdevolle sfeer neer te zetten. Volgens mij is het geen verassing dat ik fan ben van Holly Martin. Als lezer vlieg je door het boek heen. Al vond ik af en toe dat het verhaal af en toe iets te snel ging.

Conclusie

Wil je even wegduiken in een fijn verhaal dat zich afspeelt in een idyllische kustplaats? Dan is Het familiehotel van Sapphire Bay een echte aanrader! Holly Martin weet je als geen ander mee te nemen in het verhaal en je te betoveren met haar personages. Ik tel alweer af naar 6 juli!

Nieuwgierig geworden naar het nieuwste boek van Holly Martin? Schaf het boek dan hier aan bij je (online) boekhandel.

*Het familiehotel van Sapphire Bay heb ik van Uitgever Zomer & Keuning ontvangen als recensie-exemplaar, maar dit heeft mijn mening over dit boek niet beïnvloed.

Leave a Reply