Chiclit recensie: de roadtrip van je leven

Boek: de roadtrip van je leven
Auteur:
Lizzie van der Ham & Lily Frank
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Verschijningsdatum: mei 2020
Genre: feelgood
Aantal sterren: ★★★★★ 5

Ga je dit jaar niet naar het buitenland op vakantie, maar wil je toch het gevoel hebben dat je een rondreis hebt gemaakt door Europa? Dan is De roadtrip van je leven hét vakantieboek dat je deze zomer wilt lezen. Ultiem vakantiegevoel gegarandeerd!

Over de roadtrip van je leven

Eline de Vries is na een auto-ongeluk de weg niet meer op geweest, en dat terwijl ze een reisblog heeft en dol is op vakantie. Ze kijkt er erg naar uit naar Sicilië te vliegen om haar beste vriendin Beatrice te bezoeken, maar dan doet Bé haar plots het compleet idiote voorstel om ‘gezellig’ samen met haar broer te reizen. In haar auto, zodat ze die weer kan gebruiken. Een roadtrip met Marcus, die ze niet kan uitstaan? In een auto uit het jaar nul? Eline zou wel gek zijn. Maar Bé heeft het talent iedereen te enthousiasmeren voor haar wilde plannen en voor Eline het weet is ze onderweg naar Italië. Samen met Marcus, die nu wat ouder en hopelijk ook wijzer is dan toen…

Sinds Marcus Govaerdts bij zijn ouders in hun boekhandelsketen is gaan werken, verzuipt hij in het kantoorwerk. Als zijn zus hem uitnodigt om naar Sicilië te komen, lijkt dat het moment om eindelijk los te komen van zijn drukke baan. Helaas zadelt zijn moeder hem onderweg nog even op met een ‘belangrijke cursus’. Voor Marcus is de roadtrip een mooie gelegenheid om de beste vriendin van Bé te laten zien dat hij heus wel wat meer in zijn mars heeft dan zij denkt. Als tiener had hij een oogje op haar, maar dat liep uit op gekwetste gevoelens. Kan hij haar hart alsnog winnen tijdens deze roadtrip?

Chicklit

Aangezien ik de recensie voor Chicklit* heb geschreven, kan ik deze niet volledig plaatsen op mijn website. Ben je nieuwsgierig geworden naar de roadtrip van je leven en wil je weten wat ik ervan vond? Neem dan een kijkje op de website van Chicklit voor de volledige recensie.

Op zoek naar nog meer boeken die jou het ultieme vakantiegevoel geven? Lees dan het artikel met vol vakantieboeken tips die ik heb geschreven in samenwerking met 8 andere boekenbloggers.

*De roadtrip van je leven heb ik van Chicklit ontvangen als recensie-exemplaar, maar dit heeft mijn mening over dit boek niet beïnvloed.

Leave a Reply