Beginnende schrijvers gezocht!

De afgelopen maanden heb ik al heel veel (boeken van) beginnende schrijvers mogen ontdekken en dat vind ik ontzettend leuk! Vaak zijn deze schrijvers nog niet zo heel bekend, maar de boeken die ze schrijven zijn echte pareltjes. In deze blog lees je waarom ik beginnende schrijvers graag een podium bied op mijn website en hoe je jouw tip met mij kunt delen.

Van idee naar werkelijkheid

Ik heb veel bewondering voor beginnende schrijvers, want je moet het maar durven. Maanden- misschien wel jarenlang- rondlopen met een idee en deze dan uitwerken. Ineens is dat idee geen idee meer, maar zijn het woorden op papier. Woorden die even later een boek vormen en die mensen gaan lezen. Opeens is dat idee in je hoofd iets wat je met heel veel mensen deelt. Het is eng om dit met de buitenwereld te delen, omdat iedereen er nu een mening over heeft. En ik vind het ontzettend knap dat er zoveel mensen zijn die van hun dromen (en ideeën) werkelijkheid hebben gemaakt.

Juist omdat ik me kan voorstellen dat er zoveel aan dat eerste boek vooraf is gegaan, kan ik heel erg van deze boeken genieten. En daarnaast vind ik het leuk om boeken te ontdekken die nog niet zo veel mensen kennen.

Deel jouw tip!

Zoals je al hebt kunnen lezen vind ik het leuk om nieuwe boeken te ontdekken die nog niet veel mensen kennen. Op mijn website bied ik beginnende schrijvers graag een podium, zodat zoveel mogelijk mensen deze pareltjes kunnen ontdekken.

Ken of ben jij een beginnende schrijver waarvan zijn en/of haar boek op mijn blog moet verschijnen? Dan zie ik jouw tip graag verschijnen in een reactie onder dit artikel, een DM via Instagram of door mij een mailtje te sturen naar info@hetboekenatelier.nl. Wie weet zie jij dan binnenkort een recensie van jouw getipte boek op mijn website staan.

Samenwerking aangaan?

Ben jij beginnende schrijver of een uitgeverij en wil je mij een boek opsturen in ruil voor een eerlijke recensie? Stuur me dan eerst een mailtje! Ik streef ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en binnen welke termijn ik de recensie af kan hebben. Na ontvangst van het recensie-exemplaar probeer ik altijd om het boek binnen drie weken te lezen en te recenseren.

Mijn ontdekte pareltjes van 2020

Benieuwd geworden welke pareltjes ik allemaal al heb mogen ontdekken? Je vindt hieronder een overzicht:

Achter haar gezicht – Zus van soof
Pekingeend – Dilay Desdemona
Woorden van Lotte – Lotte van der Zwet
Pumps, pillen & popcorn -Angela Stegeman
Liefde of luchtkasteel? – Monica Roos
Ik min je – Nicoline Wisse Smit

Welke (beginnende) schrijver moet ik volgens jou in de gaten houden? Ik hoor het graag!

Leave a Reply