Dit vind ik van de boekenbox van The Bookshelf

Al maanden zocht ik naar een leuke boekenbox. Ik zag er veel voorbijkomen, maar vaak waren dit boxen met Engelse titels. Na lang zoeken vond ik uiteindelijk een leuke boekenbox voorbijkomen die mij het bestellen meer dan waard leek! Of dit ook het geval was, dat lees je in deze blog.

Hoe werkt het?

Bij The Bookshelf kan je iedere maand een boekenbox bestellen in een genre naar keuze. Je kan ervoor kiezen om aan de hand van de tips een box te bestellen, zodat het boek een verrassing is. Of je wacht tot de titels bekend zijn en kiest dan een leuke box uit. De goodies die je ontvangt zijn dan wel een verrassing. Dat laatste heb ik gedaan. Ik krijg vaak de nieuwste van de nieuwste boeken binnen om te recenseren voor Chicklit of ik bestel ze zelf. Dus om te voorkomen dat ik met boeken zit die ik al heb, heb ik gewacht totdat de titels bekend waren.

Invullen maarrrr

Ben je nieuw bij The Bookshelf? Dan krijg je een vragenlijst per mail naar je toegestuurd. Aan de hand van de antwoorden die je hebt gegeven in de vragenlijst krijg je goodies afgestemd op jouw wensen en interesses. En dat doet Peggy echt super. Mijn goodies zijn echt helemaal Kamelia!

Boekenpost!

Eenmaal besteld en de vragenlijst ingevuld? Dan is het wachten totdat je boekenbox in je brievenbus verschijnt. Geloof me, dat is een feestje! In de box zit alles prachtig ingepakt. Peggy weet hoe ze de dingen in moet pakken. Op een lief briefje stond wat ik allemaal kon verwachten. Dit maakte mij zo nieuwsgierig dat ik niet kon wachten om alles uit te pakken. De zakjes zijn genummerd, dus zo weet je precies wat je wanneer open moet maken. Superhandig.

De goodies zijn een schot in de roos. Zoals ik net al zei zijn de goodies echt helemaal Kamelia. En dat maakt de boekenbox zo leuk, omdat het super persoonlijk is. Dat is meteen ook wat ik er zo leuk aan vindt. Ik ben mega enthousiast, merk je het?

Het boek

Voor de maand maart heb ik gekozen voor de boekenbox ‘feelgood optie b’. Het boek dat in deze box zit is gek van jou van Jette Schröder. Gek van jou is een van de boeken die in februari is verschenen en waar ik naar uitkeek. De kaft is al prachtig en ik kan niet wachten om straks buiten in het zonnetje dit boek te gaan lezen. Laat die temperatuur maar stijgen!

Het eindresultaat

Naast gek van jou zitten er hele leuke goodies in de boekenbox. Een boekenlegger, een kaartje en een schriftje met een pen. Ik heb zelf nog geen enkele boekenlegger, dus die kwam als geroepen! Dat ik van kaartjes houd is inmiddels geen geheim meer, of wel? En dat schriftje komt mooi van pas. Die gaat op m’n nachtkastje, zodat ik ‘s nachts al mijn ideeën op kan schrijven.

Interesse?

Volgens mij heb je het al gemerkt; ik ben mega enthousiast over de boekenbox van The Bookshelf. Wil je ook een boekenbox kopen? Of misschien wel cadeau doen? Neem dan snel een kijkje op de website van The Bookshelf. Wie weet ontvang jij straks dan ook zo’n feestje in je brievenbus 😊

Ken jij nog een leuke Nederlandstalige boekenbox? Laat het me dan weten door hieronder een reactie achter te laten, een DM te sturen via Instagram of door een mailtje te sturen. Ik ontdek ze graag!

Leave a Reply