Het literair overlevingspakket van Libris Venstra

Deze tijden zijn ontzettend zwaar voor de kleine ondernemers, daarom is het juist nu belangrijk om de lokale boekhandels te blijven steunen! Via Instagram kwam ik een hele leuke actie tegen van boekhandel Libris Venstra die ik graag met je deel: het literaire overlevingspakket! Ik heb ‘m van de week ontvangen en ik kan je een ding vertellen: dit wil je!

Met Venstra de quarantaine door

Met alle toestanden, quarantaine en isolatie is er één voordeel, het is een uitgelezen kans om weer te gaan lezen! Maar goed wat ga je dan lezen? En moet je daarvoor per se naar de winkel komen? Dat hoeft helemaal niet: je kunt je nu bij Libris Venstra opgeven voor het ‘literair overlevingspakket’.

Hoe werkt het?

Heel simpel: Venstra zoekt voor jou het perfecte boek uit. Je stuurt de titels van drie boeken die je onlangs gelezen hebt en geweldig vond. Of laat Libris Venstra weten wat jouw favoriete film of serie is. Dit kan natuurlijk ook voor je kind/opa/konijn etc. Misschien wil je de komende tijd wel je kat voorlezen; alles kan!

Op basis van wat jij ze stuurt gaan de alleswetende boekverkopers van Libris Venstra vervolgens aan de slag om hét perfecte, onverwachte, onmisbare boek voor je uit te zoeken.

Mijn literaire overlevingspakket

De titels die ik aan Libris Venstra heb doorgegeven zijn:
Een onmogelijke keuze – Clare Mackintosh
Kom naar huis en blijf bij mij – Emma Anna
Damn, honey – Marie Lotte & Nydia

Bovenstaande boeken hebben stuk voor stuk indruk op mij weten te maken en ik was dan ook erg benieuwd met welk boek Boekhandel Libris Venstra voor mij op de proppen zou komen. Afgelopen woensdag werd er een pakketje bij me voor de deur afgezet en je kan wel raden dat ik heel erg nieuwsgierig was! Want ja, verklappen wat de titel is, dat doen ze niet.

Ik heb me niet in kunnen houden en heb het pakketje meteen uitgepakt. Op mijn Instagramkanaal kan je de volledige unboxing zien. Oke oke, ik zal jullie niet langer in spanning houden. Het boek dat ik ontvangen heb is … Hou me vast van Gaby Rasters. Een boek waar ik al heel veel mooie verhalen over heb mogen horen en dat me, verwacht ik, tot tranen toe zal roeren. Alleswetende boekverkopers, you rock! Dit is echt een schot in de roos.

Ook een literair overlevingspakket ontvangen?

Stuur dan naast de drie titels ook meteen je adresgegevens op naar Boekhandel Libris Venstra. Nadat je akkoord bent gegaan met de prijs brengen ze het boek bij je langs. Of als je net als mij even uit de buurt woont, dan sturen ze het gewoon naar je op! Mét Boekenweekgeschenk. En mocht je het boek al hebben (gelezen), mag je het omruilen voor een ander. Dat is nou eens een top service!

Ik ben echt mega enthousiast van dit leuke idee en hoop dat Libris Venstra nog heel veel mensen mag verblijden met een literair overlevingspakket. Wil je nou ook zo’n leuk pakket ontvangen of cadeau doen? Dan zijn dit de contactgegevens van Boekhandel Libris Venstra:

Website: www.venstra.nl
Instagram: @boekhandellibrisvenstra
Mail: info@venstra.nl
Telefoon: 020 6419880
Whatsapp bestelservice: 06-21916809

Leave a Reply