Bezorg iemand een glimlach met een kaartje

Op bezoek gaan bij je oma in het verzorgingshuis of een drankje doen met een van je vriendinnen. Het zit er de komende tijd helaas even niet in. Het is heel vervelend, maar op dit moment moeten we roeien met de riemen die we hebben. Ik kijk niet graag naar de dingen die niet meer kunnen, maar ik denk graag in mogelijkheden. Daar komen we verder mee!

Veel liefs

Ook deze maand was het weer tijd voor een nieuwe veel liefs waarbij je je adresgegevens achter kon laten via een berichtje. Op deze manier kon je kans maken op een handgeschreven kaartje van mij in je brievenbus. En wat heb ik een hoop mensen blij mogen maken zeg! Zeker in deze tijden doet het me heel veel om al die leuke en dankbare reacties van jullie te mogen ontvangen op mijn kaartjes.

Stuur een kaartje

Ken jij iemand die hele dagen thuis moet zitten vanwege het coronavirus, of iemand die juist heel erg hard moet werken in deze tijd? Kan je je opa en oma niet bezoeken of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur ze dan een kaartje! Er zijn heel veel bedrijven waar je een kaartje kan bestellen en die hem rechtstreeks voor je willen versturen.

Webshops met leuke kaarten

Op zoek naar kaarten inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande webshops, steun je meteen de kleine ondernemers:

Doe een kaartje op de post, dan tover je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht! Een kaartje ontvangen van mij? Stuur me dan je adres via een DM op Instagram of door een mailtje te sturen naar info@hetboekenatelier.nl. Dan komt er een liefdevolle glimlach jouw kant op! 😊

Leave a Reply