Drie originele cadeau ideeën voor jezelf of een ander

Je hebt een verjaardag en hebt geen idee wat je de jarige moet geven. Je bent op zoek naar een origineel cadeau, maar eindigt voor de zoveelste keer met die standaard cadeaubon. Of andersom. Je bent jarig en hebt geen idee wat je moet vragen. Herkenbaar? Ik heb afgelopen maand enkele bestellingen binnen gekregen en wil deze graag met je delen. Misschien zit hier wel dat originele cadeau tussen waar je naar op zoek bent.

Bron: Your Daily Tea Cup

Thee van Your Daily Tea Cup

Mijn beste vriendinnen heb ik met Valentijnsdag verrast met een theekaartje van Your Daily Tea Cup. Maar wist je dat Rensina ook heel veel andere leuke en originele cadeautjes heeft in haar webshop?

Zelf ben ik een echte theeleut. Trek bij mij thuis de kastjes open en je vind heel veel theesoorten. Van mangosteen tot een chai tea. Er is (bijna) geen theesmaak die ik niet heb. Omdat ik dus zo’n theeleut ben, en graag nieuwe smaakjes ontdek, heb ik de monthly tea box besteld. In deze box zitten drie zakjes thee. Welke dit zijn is een verrassing. Daarnaast krijg je extra informatie over de zetwijze, ingrediënten en achtergrondinformatie.

Maar dat is niet het enigste dat leuk is om cadeau te geven. Naast de monthly tea box kan je op de website van yourdaily teacup ook giftboxen bestellen. De prijs varieert van 10 tot 40 euro. Ook de theekaartjes zijn erg leuk om te geven! Mijn vriendinnen waren er erg blij mee. Kortom: yourdaily teacup heeft veel leuke en originele cadeaus. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van Your Daily Tea Cup.

Bron: Goodiebox

Een Goodiebox vol beautyproducten

Toen ik vorig jaar ben begonnen met afstuderen, heb ik meteen een abonnement op Goodiebox genomen. Goodiebox is een maandelijkse box gevuld met beautyproducten. De box komt altijd halverwege de maand. Maar de datum en de inhoud van de box zijn altijd een verrassing. Met de Goodiebox kan je iedere maand weer een momentje inplannen voor jezelf. Voordat ik mijn Goodiebox ontving deed ik dat nooit. Maar sinds deze box ben ik me meer en meer bewust hoe belangrijk het is om af en toe een momentje voor jezelf te pakken om weer even op te laden.

Hoe werkt het? Je kan een abonnement nemen, maar het is ook mogelijk om de box eenmalig te bestellen. Je zit nergens aan vast en dat vind ik persoonlijk erg fijn. En bevalt de box je niet? Dan kan je deze terugsturen en krijg je je geld terug. Een Goodiebox kost €19,95 per maand en heeft altijd een minimale waarde van €65. Wat erin zit is iedere keer anders, maar het is altijd een combinatie van verzorgingsproducten en make-up. Doordat je je eigen beautyprofiel kan invullen, is de box altijd op jouw behoeften en wensen afgestemd.

Nieuwsgierig geworden? Door je hier aan te melden ontvang je €5 korting op je eerste Goodiebox.

Bron: Lievelings Middelburg

Lievelingspost

Tijdens mijn stageperiode in Middelburg heb ik Lievelings, het leuke winkeltje van Emma, mogen leren kennen. Het is een cadeauwinkeltje in Zeeland waar je de meest creatieve en eigentijdse cadeaus kunt kopen.

Met Lievelingspost krijg je de allerleukste cadeautjes thuisgestuurd. De inhoud van de box is geheim, maar iedere editie is het weer gevuld met de allerleukste lievelingsspulletjes! Denk aan DIY, stationery sieraden, verzorgingsproducten, thee en ga zo nog maar even door.

Emma pakt alles zo in dat het een het een cadeau is om uit te pakken. Daarom is Lievelingspost superleuk om direct cadeau te doen aan je moeder, vriendin, oma, tante, zus of buurvrouw te versturen.

Iedere editie heeft een thema waar de lievelingspost op afgestemd is. De eerstvolgende Lievelingspost wordt verzonden op 26 maart en heeft als thema lente. Dat geeft je alvast een goed idee over de inhoud die je kan verwachten. Benieuwd naar de vorige edities van Lievelingspost? Neem dan een kijkje in de highlights van het Instagramaccount van Lievelings. Dan kan je precies zien wat er in de vorige edities zat.

Heb jij nog leuke, originele cadeau ideeën? Laat het me weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Ik ben benieuwd!

Leave a Reply